Diensten van Rolluiken Smeets

Reparaties ,

Ik verricht reparaties aan bestaande rolluiken, zonweringen, rolpoorten en screens. De meeste onderdelen zijn uit voorraad leverbaar zodat een reparatie meestal meteen kan worden uitgevoerd. U kunt bij mij ook terecht voor het verwijderen van uw oude rolluiken, zonweringen, rolpoorten en screens.


Rolluiken (eventueel met ingebouwde hor) ,

Rolluiken werken isolerend. In de winter houdt u met een rolluik de kou buiten en de warmte binnen waardoor u het energieverbruik verlaagt. In de zomer weert een rolluik de zon met de bijbehorende warmte. Rolluiken geven een veilig gevoel en verhogen uw privacy. Door de kwaliteit van de rolluiken die ik lever heeft u er jaren plezier van.

U kunt bij Rolluiken Smeets terecht voor rolluiken in diverse designs. De rolluiken kunnen makkelijk worden afgestemd op uw persoonlijke smaak door het aanpassen van de omkasting en het leveren van lamellen in verschillende kleuren. Ook voor het leveren van rolluiken met een ingebouwde hor kunt u bij mij terecht. Alle rolluiken worden op maat voor u gemaakt. De rolluiken zijn leverbaar met verschillende bedieningssystemen. U kunt hierbij denken en bandbediening, bediening middels schakelaar of draadloze afstandsbediening eventueel met tijdschakelaar. Alle rolluiken die ik lever zijn van het merk Heroal. Ook lever ik elektrische bedieningen van Somfy.


Zonweringen ,


Terrasschermen
Deze schermen worden gebruikt om de zon buiten uw woning te houden terwijl u wel een vrije doorloop heeft en eventuele ramen en deuren onder het scherm open kunnen. Het is een eenvoudige en stijlvolle manier om op je terras of balkon een heerlijk plekje in de schaduw te creëren. Met als voordeel dat je de ruimte eronder optimaal kan benutten. Knikschermen zijn er in diverse uitvoeringen. Doeken zijn in vele kleuren en designs leverbaar. Alle terrasschermen die ik lever zijn van het merk Lewens.

Uitvalscherm Last van de laagstaande zon en hoef je de ruimte onder de zonwering niet te benutten? Dan zijn uitvalschermen dé oplossing. De schermen worden verticaal op de gevel gemonteerd en vallen recht naar voren uit. Door de armen zijn ze stevig en bestand tegen de wind waardoor ze ook op grotere hoogtes gebruikt kunnen worden. Ook uitvalschermen zijn er in diverse uitvoeringen. De doeken zijn in vele kleuren en dessings leverbaar.

Markiezen Markiezen zijn niet alleen mooi maar ook functioneel. Dankzij de zijkanten biedt de markies ook uitstekende bescherming tegen de zonnestralen van opzij. Markiezen kunnen je huis een nostalgische en romantische uitstraling geven. De markies is ideaal voor ronde ramen. Markiezen zijn er in diverse uitvoeringen. Het doek is in vele kleuren en designs leverbaar.

Screens ,

Screens werken uitstekend als zonwering. Door het speciaal geweven glasvezeldoek is het bij een screen alleen mogelijk om naar de lichte zijde te kijken. Dit verhoogt overdag uw gevoel van privacy. Met screens geef je de gevel een moderne uitstraling. Screens zijn leverbaar in vele uitvoeringen en kleuren met diverse bedieningsopties. Ze worden bevestigd aan de buitenzijde van de gevel en zakken verticaal omlaag. Voordeel hiervan is dat er geen lichtinval vanaf de zijkant mogelijk is.